Stilul industrial cu nuante calde

Protagonistul indiscutabil al acestei bucatarii este noul bloc de gătit Favilla cu efect de fontă lacuita mat, cu suprafață de lucru Pearl Quartz  care, împreună cu hota potrivită, delimitează o zona de gatit incantatoare.
Mânerele tip cupă cu efect de bronz și un model nou de dulap, cu blat rotunjit, alcătuiesc elementele distinctive ale acestei soluții industrial-chic, care se potrivesc perfect mesei tip consola Tabula.

Savoare si parfum Country Chic

Compoziția a fost concepută pentru a reinterpreta bucătăria stil country prin caracteristici simple, dar elegante, care sunt de asemenea, perfecte pentru o locuinta din oraș. Blocul de gatit tip insula din stejar Nodato captează ochiul și se integreaza perfect cu raftul suspendat  Favilla, un detaliu cu adevărat unic și funcțional.

Echilibru natural in bucatarie

Asocierea lacului mat natural Dove Gray pentru unitățile de bază cu căldura lemnului de stejar Nodato pentru dulapurile suspendate și insula alcatuiesc o ambianță cool dar în același timp primitoare. Blocul de gătit și blocul de spălare in culoare antracit mat subliniaza cele doua zone de lucru importante în bucătărie.
Forme, materiale si culori atemporale

Cand caracteristicile esentiale decoreaza placut spatiul

Multa luminozitate, forme geometrice care urmăresc stilul pur estetic,  pun in valoare bucătăria ca spațiu plăcut in amenajarea metropolitana a casei; combinația dintre tehnologia de vârf și spațiul de depozitare generos garanteaza  echilibrul si ordinea perfecta.

Stilul international cu linii minimaliste

Compoziție minimalista fara dulapuri inalte suspendate. Formele liniare și pătrate oferă un aspect de practicalitate și funcționalitate, iar utilizarea materialelor moderne de înaltă tehnologie (blatul de lucru din porțelan Noisette din piatră) transformă bucătăria într-un loc foarte organizat și confortabil.