Fie geometria curata a proiectelor lui Michael Young, viziunea tehnologica a lui Giugiaro sau abordarea grafic estetica a lui Karim Rashid, bucatariile proiectate de designeri pentru Scavolini tintesc  sa atinga valorile clientilor care isi doresc sa pastreze armonia dar si designul modern.

Intr-un sector aglomerat cum este cel a productiei industriale a bucatariilor modulare, Scavolini a castigat in timp increderea a milioane de oameni si a devenit recunoscut international ca fiind sinonim cu designul si calitatea italiana.

Chintesenta mobilierului Scavolini = materialele de cea mai buna calitate si designul accesibil.

Bucataria a fost prezentata in zeci de filme si reclame ca o consecinta a unui nou cod social, locul unde familia desi ia cina la lumina lumanarilor,  se regaseste cu adevarat impreuna la micul dejun, cu cafea si briose, tatal rasfoind ziarul inainte de a pleca la birou, mama spunand copiilor – inainte ca acestia sa plece la scoala-  instructiunile pentru ziua in curs.

Consumerismul anilor 50 ne-a aratat virtutea suprema a bucatariei modulare monoblock, cea care a initiat pentru prima data dialogul cu frigiderul si a inclus in spatiul sau masina de spalat de rufe ca evolutie fireasca, dar si masina de spalat vase – solutia salvatoare pentru multe femei.

Atelier

Evolution

Madeleine

Mood

Long Island

Grand Relais

Foodshelf

Flux Swing

Exclusiva

Baltimora

Baccarat

Belvedere

Diesel open workshop

LiberaMente

Carattere

Sax

Motus

Glam

Flirt

Flux

Tetrix

Scenery

Diesel

Qi

Favilla

Feel

Highland

Colony

Urban Minimal

Urban