ESTETICA FARA LIMITE

Modularitatea este o caracteristică esentiala a Scavolini iar elementul central al bucatariei Tetrix  este noul sistem de perete “Fluida” și insula “Multiplex” cu ușile din sticlă Prestige White, blaturile de lucru Bianco Zeus Quarz și masa  furniruită Vintage Oak. Design-ul exclusivist combinat cu insula “Multiplex” reprezintă un nou stil de viață al bucătăriei.

MODULARITATE EXTREMA

Compoziție cu unități modulare  montate pe perete sau in zona de gătit. Pentru a crea continuitate între bucătărie și living, dulapurile montate pe perete se sprijină pe unitățile de bază de 36,5 cm

GEOMETRIE, ESTETICA, PERFORMANTA INFINITA

Benzile de culoare orizontale oferă baza pentru o multitudine de efecte compoziționale. Inovatoare în conconceptie  și design, bucataria Tetrix dezvăluie sectiuni neprețuite atunci când va veni timpul să le folosiți: sertare și coșuri culisabile, de asemenea accesibile prin caneluri, electrocasnice și compartimente echipate .

PRECIZIE CREATIVA

Sticla lacuita “ton pe ton”, interactiunea dintre funcționalitate, intimitate și socializare este realizata perfect prin sistemul de perete” Fluida . Caracteristica stilistică distinctivă a bucatariei Tetrix – benzi de culoare orizontale – se îmbină atractiv cu sistemul de perete “Fluida” și stabilește atat caracterul zonei de bucătărie (cu hota Tetrix) dar și a zonei de locuit, datorită alternării ușilor din sticlă și a modulelor deschise. Realizand astfel continuitatea stilistica  a spatiului.

Bucataria Tetrix oferă soluții prin cel mai inovativ design și functionalitate:  insula “Multiplex”, combinată cu suprafața de lucru din sticlă (Fokos Roccia) cu chiuveta integrata și robinete de ultima generație, compoziția cu dulapuri modulare și unități înalte unde pot fi amplasate cuptorul și  mașina de cafea.

Inovația și fantezia Tetrix conduc la realizarea unor amenajari deosebite, adaptate preferintelor individuale și cerințelor spațiului. Modulele cu uși, unitățile deschise și elementele de bază speciale, combinate cu blaturile, oferă posibilitatea solutii nesfarsite.