Caracteristici distinctive.
Bucataria Highland are o usi patrate finisate cu lemn si un ornament ușor convex, care leagă panoul central de rama, cu referinta clara la bucataria casei de vacanta.  Cu toate acestea, usile simple plasează modelul Highland in categoria stilului country-modern.  Alte caracteristici distinctive coerente poziționării modelului sunt mânerele ușor arcuite blaturile de lucru solide. Frigiderul poate fi inclus în compoziție și ascuns în spatele unor usi la fel ca ale bucatariei sau poate fi amplasat independent. Acest model include o selectie vasta de etajere.

Culori și materiale: referință la natură, dar într-o versiune modernă. Acest model se caracterizează prin două finisaje decorative de melamină: Donan și Tioram Larch. Aceste două culori neutre si moderne exprimă căldura și apropierea de natura a casei de vacanta, conferind bucatariei Highland o personalitate sofisticată și contemporană și permit amplasarea acesteia chiar și în apartamentele moderne din oraș. Blaturile din melamină decorativa, disponibile în diverse culori, permit fiecărui cumpărător să-si personalizeze bucataria Highland, alegând o nuanță similara sau una contrastantă.

Bucătărie pe colț în cea mai bună tradiție.

O configuratie tradițional de bucătărie “pe colț” într-o cameră mai mare, multifuncțională. Highland nu-si ascunde functionalitatile (gătit, spălat și pregatire); ci le afișează cu naturaletea tipica perioadei în care bucătăria era centrul casei prin excelenta, locul unde toată lumea isi petrecea mare parte din timp. Nu este o coincidență că rafturile expun obiecte care nu sunt folosite strict în bucătărie iar masa peninsula poate fi utilizată si în alte scopuri decât gatit si mancat. Materialul usilor (melamina decorativa Tioram Larch) cadrul ușilor, mânerele arcuite și hota sunt semne clare ale identității stilistice a acestei bucătării. Culoarea lemnului, tonurile gri cald și panoul central simplu, sunt pe placul clientilor cu gust sofisticat, conștienți de cele mai recente tendințe de design.

Combinatii rafinate ale elementelor clasice pentru un stil de viata modern
O bucătărie mare într-o cameră spatioasa, poate într-o casă de vacanta renovata sau intr-un apartament unde bucătăria și sufrageria sunt reunite. Aceasta bucătărie este proiectata pentru cine si prânzuri relaxante  impreuna cu familia sau oaspeții. Masa si spatiul din jurul sau poate deveni  zona de “dining” dacă este necesar. Griul palid, usor rece, combinat cu blatul de culoare gri Copperfield transforma aceasta propunere intr-o solutie de amenajare matura unde modernitatea, designul si stilul nu inseamna ca o ușă încadrată reprezinta un interior tradiționalist.
Frigiderul “la vedere” se incadreaza armonios in rigurozitatea liniilor iar prin aceasta strategie se simplifica compoziția și se reduc costurile.