Frumos la privit, practic de locuit –  acesta este conceptul amenajarii interpretate de gama SAX pentru o zona placuta de locuit.

Culoarea albă, lăcuită a ușilor, combinata cu accesorii foarte colorate în nuanțe vii, conferă bucatariei Sax o energie veselă.

Mânerele, blaturile, panourile, scaunele, locul pentru micul dejun și hota sunt disponibile în nuantele lime, lila și mandarina. Culorile diferitelor elemente oferă o imagine plăcută si coordonată spațiului.

Sax interpreteaza  creativ conceptul de  bucătărie, ca un spațiu deschis,  funcțional și prietenos în același timp. În special în casele tinerilor, bucătăria este parte din spatiul locuit si este adaptata pentru mii de posibilitati, poate fi echipata cu spatiu pentru micul dejun, dulapuri suspendate și unități de bază cu diverse sisteme de deschidere și completate cu multe accesorii in culori vii pentru o utilizare plăcută în toate formele.

În orice compoziție, bucataria SAX propune un stil placut si elegant, cu dulapurile de înălțimi și dimensiuni diferite, ușile laminate și ușile din sticlă cu proeminențe din aluminiu.

O gama larga de suprafete  melaminate este disponibila pentru unitatile de baza si dulapurile suspendate: in plus fata de cires Aurora si frasin alb cu pori, exista de asemenea, Stejar (Gray, Foscari si Dark), Teak, Alb, Portelan Cream si alte melamine.