Caracteristici distinctive.
COLONY este un model cu un aer vag romantic.   Acest lucru se observa mai ales la usi,  care sunt caracterizate de un cadru ușor cu linii subtiri, integrat in panoul central.
Mânerele ușor arcuite ale usilor oferă prindere ergonomica și amintesc de bucătăriile vremurilor trecute, in stilul rustic. Blatul de lucru din melamina decorativă  poate fi ales din gama Scavolini Easy, la fel ca toate modelele din colecție, pentru a accentua caracterul acestei bucătării.
Dulapurile inalte și cele suspendate cu înălțimi diferite, peninsule, unitățile de colț și panouri laterale asigură compoziții care se transformă inteligent în spații,
personalizate.  O gama larga de hote de forma piramidală sunt disponibile special pentru acest model.
COLONY:  design și tradiție.
Rafturile, spatiile deschise si usile din gama COLONY sunt laminate alb mat sau de culoarea portelanului, lacuite mat. Blaturile  din melamină decorativa, disponibile în diverse culori, permit fiecărui client să-si personalizeze bucataria COLONY alegând o nuanță similara sau una contrastantă. Dar fără îndoială, culorile principale ale acestui model sunt alb crem și alb  porțelan, pentru a sublinia caracterul romantic al bucatariei COLONY și o fac bucataria ideala pentru casele de vacanta.
Detalii stilistice lejere in finisaje albe, moderne. Varianta liniara a bucatariei COLONY amplasata într-o cameră multifuncțională. Reunind toate functiunile aferente gătitului pe un singur perete, ofera  mult spațiu pentru diverse alte utilizări.  Alegerea culorilor, a materialelor și designul modern al usilor reflectă un stil modern cu influente rustice.