Fie geometria curata a proiectelor lui Michael Young, viziunea tehnologica a lui Giugiaro sau abordarea grafic estetica a lui Karim Rashid, bucatariile proiectate de designeri pentru Scavolini tintesc  sa atinga valorile clientilor care isi doresc sa pastreze armonia dar si designul modern.

Intr-un sector aglomerat cum este cel a productiei industriale a bucatariilor modulare, Scavolini a castigat in timp increderea a milioane de oameni si a devenit recunoscut international ca fiind sinonim cu designul si calitatea italiana.

Chintesenta mobilierului Scavolini = materialele de cea mai buna calitate si designul accesibil.

Bucataria a fost prezentata in zeci de filme si reclame ca o consecinta a unui nou cod social, locul unde familia desi ia cina la lumina lumanarilor,  se regaseste cu adevarat impreuna la micul dejun, cu cafea si briose, tatal rasfoind ziarul inainte de a pleca la birou, mama spunand copiilor – inainte ca acestia sa plece la scoala-  instructiunile pentru ziua in curs.

Consumerismul anilor 50 ne-a aratat virtutea suprema a bucatariei modulare monoblock, cea care a initiat pentru prima data dialogul cu frigiderul si a inclus in spatiul sau masina de spalat de rufe ca evolutie fireasca, dar si masina de spalat vase – solutia salvatoare pentru multe femei.

Exclusiv

Baltimora

LiberaMente

Carattere

Sax

Motus

Glam

Flirt

Flux

Tetrix

Scenery

Diesel

Ki

Favilla

Feel

Highland

Colony

Urban Minimal

Urban